preben_bw_web

Min erhvervskarriere på det danske arbejdsmarked startede i 1984, og siden da har jeg oparbejdet stor erfaring med mange og alsidige kompetencer. Kompetencer der gør, at jeg i dag kan tilbyde at varetage en bred palette af arbejdsopgaver for enkeltmands- og små virksomheder. Og dermed blev PreBac etableret i 2009.


Rejsen begyndte som sagt i 1984 som Speditørelev hos DA-NO Linjen Danmark A/S / Nordisk Express as, hvor jeg blev færdig som Speditør. Senere har jeg videreuddannet mig som Eksport Assistent og som CRM-Konsulent. Efteruddannelse og opkvalificering er vigtig for mig. Derfor gennemfører jeg løbende kurser, som skal holde min viden opdateret, og jeg bygger også løbende nye kompetencer på fx konstruktion af hjemmesider.


Før jeg startede PreBac var jeg ansat i 2 virksomheder. Begge i en længere årrække.
DA-NO Linjen Danmark A/S / Nordisk Express as, hvor hovedaktiviteten er transporter til og fra det norske marked. Her var mit hovedområde den daglige ekspedition af eksportbiler, koordinering af transporter og disponering af vognpark.
Mount Media ApS hvor jeg var ansat som E-Business Controller og administrativ medarbejder. Arbejdsopgaverne strakte sig over det daglige bogholderi, regnskabsanalyser, udarbejdelse af E-marketingsanalyser samt andre administrative opgaver. Vi har fortsat samarbejdet, hvor Mount Media ApS i dag er en af mine kunder.


I min fritid har jeg siden 2003 været hovedansvarlig for fodboldstævnet Hasle Cup. Min seneste udfordring er, at jeg i februar måned 2010 blev valgt til formand for Hasle Boldklubs bestyrelse.